fbpx
Logo Engels

“Als familiebedrijf is ons doel niet winstmaximalisatie, maar een toekomst die wordt uitgedrukt in generaties. Relaties aangaan met onze klanten, ons personeel een familiegevoel geven, deze “zachte” waarden zijn bepalend in onze groep. Dit dwingt ons creatief, concurrerend en betrouwbaar te zijn en onze klanten “state of the art” in plaats van “me too” producten te leveren. Want de relatie met onze klanten is ons ware kapitaal.

Om deze relatie met onze klanten te versterken, zetten we intern in op de sterkte-aanpak. Mensen verbinden met elkaar, afdeling overschrijdend. Dit alles gebaseerd op een positieve benadering vanuit de sterkte-aanpak.
Op deze manier versterken we niet alleen de relatie naar de klant, maar vergroten we op de werkvloer het comfort naar elkaar toe. Want met 2 weten we nu eenmaal meer dan alleen.”

- Bart Claessens

Managing Director Engels Logistics

Engels

itzu training

De sterkte-aanpak was inderdaad het vertrekpunt in het verwerven van een taal die de team-sterktes blootlegde. Het vinden van die gemeenschappelijke taal voor het team pansert de motivatie en brengt effectiviteit dichterbij. Het trainingsprogramma verliep modulair. In vier fasen zetten deelnemers elke maand een stap dichterbij naar duurzame impact van hun inzichten. Dat begon met ‘goesting’ creëren. Dat bereik je door mensen te herinneren aan het plezier van co-creatie en ze te versterken door hun individuele toegevoegde waarde te identificeren. Van daaruit ga je op zoek naar de dagdagelijkse betekenis van die inzichten voor je job. De plannen en intenties die daaruit komen zet je om in veranderingsacties en in team leg je opvolgingsafspraken vast. En de stap die vaak compleet vergeten worden: op tijd successen vieren…

DEEL DEZE TESTIMONIAL

Opleidingsinspanningen maximaal laten renderen?

Itzu Training is jouw  opleidingspartner voor talentontwikkeling binnen je organisatie.
Van strategisch opleidingsadvies, impactvolle trainingen tot subsidieadvies.