fbpx

Enkele van onze klanten

Laat je inspireren door enkele getuigenissen van onze klanten. Want hun reacties geven je een onbevangen beeld van onze aanpak. En van de resultaten die we bereiken.

Van Havermaet - Itzu Training

Blended learning met een stevige scheut groeimindset: de winnende cocktail voor HR-director bij Van Havermaet Elke Sweldens.

► Lees meer
Logo Nelissen

“We zijn actief op zoek gegaan naar een totaalpartner die meer is dan een provider van traditionele opleidingen”

► Lees meer
Logo Allo

“Om onze nieuwe trainingsstrategie te bepalen werd er met ITZU een actieve en inspirerende workshop georganiseerd. Deze workshop gaf ons een bron aan informatie en veel goesting om ons eigen persoonlijke trainingsverhaal verder uit te werken.”

► Lees meer
Logo Krefel

“De operationele samenwerking en communicatie met het bedrijf Itzu verloopt voortreffelijk.
Bij eventuele vragen biedt Itzu snelle ondersteuning met telkens een gepaste oplossing.
Alle projecten worden efficiënt en correct afgehandeld.”

► Lees meer
Logo La Lorraine

“Van bij het 1ste contact was het duidelijk dat er een culturele fit was tussen LLBG en ITZU Training. Beide organisaties houden dezelfde waarden hoog in het vaandel: no-nonsense, ondernemerschap, passie en respect.”

► Lees meer
Logo Koninklijke Belgische Snelschaats Federatie

Samen met ITZU werken wij aan de bekendheid en uitstraling van onze schaatssport, om op deze manier ook interessanter te worden voor (potentiële) sponsoren.

► Lees meer
Logo a2o

Over het aanbod inzake werkbaarheid en sporten van Itzu Training waren wij meteen enthousiast. Wij hebben de kans gekregen om begeleide sportlessen van het team Spartan te volgen gekoppeld aan 8 boeiende workshops.

► Lees meer
Logo ZZed

Via Unizo zijn wij terecht gekomen bij Itzu training voor het opstarten van een werkbaarheidstraject. Een absolute meerwaarde voor als team binnen het bedrijf te groeien!

► Lees meer
Logo Jaga

“We zochten een trainingspartner voor de opfrissing van de leidinggevende vaardigheden van onze teamleaders. We kozen voor Itzu Training omdat eerst onze noden in kaart gebracht werden en pas daarna werd de juiste trainer/coach gematcht.”

► Lees meer
Logo Gervi

“Joris nam de tijd om ons alle subsidiemogelijkheden uit te leggen. Ook de administratieve follow-up verliep snel en vlekkeloos. Inmiddels hebben we samen een gevarieerd opleidingstraject opgezet.”

► Lees meer
Logo Engels

“Als familiebedrijf is ons doel niet winstmaximalisatie, maar onze relaties met klanten versterken. Daarom zetten we intern in op de sterkte-aanpak. Op deze manier versterken we niet alleen de relatie naar de klant, maar vergroten we op de werkvloer het comfort naar elkaar toe.”

► Lees meer
Logo sonoco

“Klantgerichtheid gaat niet noodzakelijk om het geven van wat je klant vraagt, maar wel datgene te bieden wat hij nodig heeft. Dat verschil in aanpak hebben de training advisors bij Itzu Training helemaal begrepen.”

► Lees meer

Wij zijn ook trots op onze samenwerkingen met:

Opleidingsinspanningen maximaal laten renderen?

Itzu Training is jouw  opleidingspartner voor talentontwikkeling binnen je organisatie.
Van strategisch opleidingsadvies, impactvolle trainingen tot subsidieadvies.