fbpx

ITZU Certified Partners

Als trainer of coach heb je waarschijnlijk de mooiste job op aarde: mensen versterken. In weinig andere jobs maken expertise, levenservaring en knowhow zo hard het verschil. Daarom zijn de trainers en coaches bij ITZU onze supersterren. Ze weten niet alleen waarover ze spreken, maar hebben ook het hart op de juiste plaats. Bij ITZU noemen we deze sterren ICP’ers: onze ITZU Certified Partners. Die titel onderstreept het partnerschap en de nauwe en langdurige relatie die we opbouwen, maar ook de rasechte knowhow.

ITZU Certified Partners

Om als coach of trainer bij ITZU aan de slag te gaan, is die titel erg belangrijk. Ze wijst namelijk op een gedeelde visie over onze manier van werken. Die visie wordt sterk bepaald door het sterktedenken. Dat is de overtuiging dat het vooral zin heeft om aandacht en energie te besteden aan mensen hun sterktes en talenten, en hen te versterken in wat hen warm maakt. Die manier van werken veronderstelt dat je goed begrijpt hoe iemand in elkaar zit. Nauwe en échte relaties opbouwen is daarom de rode draad doorheen alles wat we bij ITZU doen.

“Elk aspect van het menselijke ontwikkelingsvermogen in rekening brengen”

Verder delen onze ICP’ers onze ‘hollistische’ aanpak. Dat betekent dat we zowel focussen op het versterken van competenties en skills als mentale gezondheid en weerbaarheid. Mensen adequaat versterken betekent elk aspect van het menselijke vermogen tot ontwikkeling in rekening brengen. Een goed begrip van wat mensen nodig hebben om sterker te worden en een stap vooruit te zetten is onmisbaar. Coaching en training zijn daarom slechts paraplutermen om een hele resem aan werkvormen, methodieken en invalshoeken te dekken.

Ruime ervaring en voeling met verschillende werkvelden en sectoren zijn voor een ICP’er daarom noodzakelijk. Onze ICP’ers genieten van eerstehands ervaring met de uitdagingen die professionals op het werk en thuis tegenkomen.

Ervaar zelf hoe onze ICP’ers het verschil kunnen maken in jouw organisatie.

Contacteer onze experts vandaag nog.