fbpx

ITZU competentiemodel en tools

Competentieanalyse

Competence Framework of Reference (CFR)

competentieanalyse

We hebben het CFR-model ontwikkeld om helder te kunnen nadenken over ontwikkeldoelen en een gemeenschappelijke taal te bezitten. Op welke competenties richten we ons? Hoe verhouden ze zich tot andere vaardigheden? Hoe drukt deze verhouding zich uit in een didactisch doordachte lijn?

 
Doelgroepanalyse

Ambit analyse

doelgroepanalyse

Onze ambit (sfeer van invloed) analyse laat ons toe groepen van mensen te identificeren die belang hebben bij het verwerven van bepaalde competenties. Zo kunnen we helpen bouwen aan een groeigerichte omgeving en landen skills, vaardigheden en inzichten in vruchtbare grond.
Door middel van cascadetrainingen zorgen we er dan voor dat alle betrokken doelgroepen deel uitmaken van het veranderings- of leertraject.

 
Itzu Training iconen tools

Focus forum

kritische denkoefening

Met ons zelf ontwikkeld dialoogformat verkennen we op een gestructureerde brainstormmanier complexe topics met een divers publiek én komen we met die groep tot een consensus. Dit is ook een goede methode om in groep inzichten te verzamelen, een duidelijke lijn te vinden of verschillen uit te klaren. 
Het Focus Forum is ook vaak het startpunt van veranderings- of leiderschapstrajecten. Voldoende betrokkenheid en buy-in bij deelnemers en stakeholders zijn cruciaal om tot een succesvol en impactvol leertraject  of verandering te evolueren.
Het Focus Forum kunnen we offline of online organiseren. Al dan niet ondersteund door de online ITZU Workspace. 

Itzu Workspace

ITZU WORKSPACE

BLENDED LEARNING PROGRAM

Ons online leerplatform geeft ons de kans de muren van de lesruimte te overstijgen. Trainees kunnen op eigen tempo remediëren, vragen stellen, met elkaar in gesprek gaan, chatten, bevraagd worden, opdrachten invullen, hun kennis testen, informatie delen, filmpjes raadplegen, coaching aanvragen én veel meer. Leer dus van én met elkaar (via social en blended learning). Dit alles op een laagdrempelige en fun manier. 
Graag een eigen online omgeving in jouw look & feel? Vraag gerust een demo aan.

Ontdek onze solide opleidingsaanpak voor maximale impact