fbpx

Webinar: bedrijfswaarden doen leven, waar beginnen?

4 Kernoverwegingen om aan de slag te gaan met bedrijfswaarden.
Organisatorische waarden laten leven is geen eenvoudige uitdaging. Waardenoefeningen stoppen meestal met een post op de website, een teambuilding activiteit of posters in de gangen. Zelden is het duidelijk op welke manier medewerkers de bedrijfswaarden tot uiting horen te brengen.
Vandaag is de vraag of iemand goed presteert in een taak nochtans ondergeschikt aan de vraag of iemand voldoende betrokken en flexibel is om mee te kunnen gaan met de veranderende eisen van de organisatie. Congruentie met de bedrijfswaarden is in de VUCA wereld één van de betrouwbaarste voorspellers van werkprestaties.

Volgende topics komen aanbod:

  • In dit webinar nemen we een helikoptervlucht over vier kernoverwegingen die ons helpen nadenken op welke manier waarden invulling moeten krijgen in de organisatie.
  • We denken na over Role Value Propositions (RVP) en ontdekken op welke manier competentiemodellen ons kunnen helpen in onze missie om neuzen naar dezelfde windrichting te krijgen.
  • Tot slot, bekijken we hoe we deze inzichten kunnen gebruiken om tot een impactvol opleidingsbeleid te komen en hoe we daarbij èlke euro laten renderen.

Lees ook zeker onze blog over gedragsverandering op het werk.

max 1,5u van je tijd

Dinsdag 9 februari 2021 – 10:00 – 11:30 max

Online 

Meer weten over gedragsverandering op het werk?